C-sportbloggen

Alla inlägg den 28 maj 2014

Av Crille - 28 maj 2014 15:59

Under säsongen 2014 kommer ni kunna följa en mycket intressant utmaning.  Vem har egentligen bäst

koll på div 3 mellersta norrland?   Fotbolly eller Fotbollz?

Ni kommer iaf kunna följa vem som tippar serien bäst.


Fotbolly behåller ledningen mot Fotbollz även efter omg 5.

UTMANINGEN omg 6
                


RESULTAT omg 5

    

     

   
Mina tips

Onsdag 19:30
Gottne IF-Umedalens IF 2-1
En tidig veckomatch är vad som väntar när man spelar på onsdagkväll på Haraldsängen.   Gottne IF nykomlingar i från div 4 ångermanland har gjort en helt okey start på säsongen.  Man förlorade senaste matchen med 1-3 borta mot IFK Timrå,  Timrå är ju ett lag som tippas hålla till i toppen.  Umedalens IF är ett svårtippat lag,  en sak är säker man är ett helt annat lag borta än man är hemma på Umedalens IP.   PÅ två borta matcher har man två raka förluster med målskillnaden 3-10.  Här tror jag på en knapp Gottne seger!

Torsdag 14:00
Brunflo FK-Höga Kusten 2-1
BFK har fått en riktigt tung start på säsongen,  man ligger näst sist i tabellen med fyra förluster - det har blivit en seger,  men den seger var en storseger 5-1 mot Gottne IF.
Höga Kusten åkte på en riktig stjärnsmäll när man i den senaste matchen hemma mot Röbäcks IF förlorade med hela 1-5 dessutom drog man på sig 6 gula kort och ett rött kort.  Två botten lag,  tror Brunflo FK tar en knapp seger.

Sollefteå GIF-IFK Timrå 3-1
Sollefteå GIF har fått en riktig kalas start på årets säsong.  När man borta besegrade Frösö IF 3-0 i senaste omgången innebar femte raka segern.   Lag är för närvande i toppslag, man kommer till den här matchen med ordinarie lag förrutom Markus Sjödahl som är skadad.  IFK Timrå fick en kanon start på säsongen när man vann två raka matcher 3-0/3-0 sedan åkte man två raka förluster i matchern efter.  Noterbart lagets hjärta Jonas Wallerstedt fanns inte på plan vid någon av förlust matcherna.  IFK Timrås senaste match var hemma mot Gottne IF där det blev seger 3-1.Räkna med ett revanchsuget Sollefteå GIF,   när lagen spelade mot varandra i träningsmatch såg segrade IFK Timrå med 3-0. Tror Sollefteå GIF kommer ta revanch!

Röbäcks IF-Frösö IF 3-1
Röbäcks gjorde processen kort i borta matchen mot Höga Kusten senast.  Man hade efter 55 minuter avgjort matchen med en 4-0 ledning.  Man van till slut den matchen med klara 5-1,  varav bästa spelaren Simon Eriksson gjorde 3 mål.  Frösö IF nykomlingar från div 4 har fått en stabil start på säsongen.   Hemma på Lövsta är man svårslagna,  på borta plan har man dock haft det tuffare.  Jag tror Röbäcks IF tar en tung seger hemma på Röbäcks Arena.

Start 15:00
Lycksele IF-Friska Viljor 1-4
Kanske var det ett år för tidigt som Lycksele IF tog steget upp till division 3.  Man har fått precis den tuffa starten som dom flesta tippade inför säsongen.  Efter fem spelade matcher så har man 4 förluster och 1 oavgjord match.  Poängen tog man hemma på Tannens IP när man krigade till sig 1-1 mot Höga Kusten.  Förra omgången så åkte man på en ny förlust 1-3 borta mot Umedalen. FV fortsätter att övertyga och man kommer garanterat fortsätta kriga i serie toppen.  I den senaste matchen hemma mot Spöland/Vännäs var det mycket nära man tappade poäng,  man ledde 3-0 tappade till 3-2.   Här tror jag på en övertygande FV-seger.

Start 16:00
Spöland/Vännäs-Frånö SK 1-1
Spöland/Vännäs tappade inför säsongen många spelare,  man åkte på en tung start av serien. Man är i största grad indragen i bottenstriden med sin tionde plats.  Senaste matchen mot borta mot Friska Viljor så visade man att man har en riktigt stark lagmoral när man hämtade in 0-3 till 2-3.
Frånö SK har fått en bra start på årets säsong och man hänger på topp lagen med sin tredje plats.  Lagets storstjärna Anthony Allison som har gjort 8 mål så här långt drog på sig ett gult kort i segermatchen 3-1 mot Brunflo FK senast vilket innebär han är avstängd i denna matchen.  Tror vi kan förvänta oss en jämn match på Vännnäs IP, hade Frånö SK haft med Allison så hade jag tippat Frånö seger.  Nu tror jag Spöland har bra möjligheter plocka poäng.

Fotbollys tips!



 
Med start omg 2 är det C´sportsbloggen som representerar fotbollz och lämnar sina tips i denna kanalen.   Så resten av säsongen så kommer stora utmaningen stå mellan Fotbolly VS Fotbollz.



  



  









.

Presentation

Crile´s sportsblogg kommer gå igenom mycket sport + statistik och live-rapporterings.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Crille´s sportsbloggs gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards