C-sportbloggen

Alla inlägg den 23 maj 2014

Av Crille - 23 maj 2014 17:03

Under säsongen 2014 kommer ni kunna följa en mycket intressant utmaning.  Vem har egentligen bäst

koll på div 3 mellersta norrland?   Fotbolly eller Fotbollz?

Ni kommer iaf kunna följa vem som tippar serien bäst.


Fotbolly behåller ledningen mot Fotbollz även efter omg 4.

UTMANINGEN omg 5
          

RESULTAT omg 4

 
    

   
Mina tips

Lör 13:00
Umedalens IF-Lycksele IF 2-1

Umedalens IF ett lag som bara för några år sedan man var uppe i div 2 norrland.  Sedan dess har det gått utför,  numera har man ett lag som kommer få slåss för att klara sig kvar i div 2 mellersta norrland. Umedalens förlust 3-7 senast mot Friska Viljor kan verka dåligt.  Släppa in sju mål är inte alls bra, dock så var det ju mot bookmakers favoriter till seriesegern FV.   Lycksele IF som fick en friplats till div 3 mellersta norrland efter att Junsele IF dragit sig ur. Tror inte laget kommer räcka till att plocka många poäng den här säsongen.  Hemma på Tannens IP tror jag laget kan komma plocka en hel del poäng - borta lär man dock få det tuffare att ta poäng. Tror på en knapp seger för Umedalens IF i Umederbyt.

Start: 13:00
Umedalens IF-Brunflo FK  1-2
Umedalen har fått en riktigt mardrömsstart på årets säsong: två raka 0-3 förluster, Frösö IF i första omgången och IFK Timrå senast.  Brunflo FK är ett svårt lag att tippa då man förlorade 0-3 i premiärmatchen mot IFK Timrå och man vann 5-1 hemma mot Gottne IF senast.   Tror på en uddamålsseger för Brunflo här.

IFK Timrå-Gottne IF 3-1
Timrå startade årets säsong riktigt starkt när man tog 2 raka segrar,  efter denna bra starten så började man genast höja laget som ett favoriterna till att ta hem serie segern.
2 senaste matcherna har dock slutat med 2 förluster därför ligger laget endast på en femte plats.  Gottne IF är ett lag som många andra som kommer bli bättre och bättre ju längre det går av säsongen.  0-0 matchen hemma mot Röbäcks IF senast var en match som man borde ha vunnit.   Här på Timrå IP tror jag Gottne kommer få det tufft,  det blir tre segrar poäng för Wallerstedt o co.

Start: 14:00
Frånö SK-Brunflo FK 3-0
Frånö SK tog en riktigt tung seger när man senast besegrade IFK Timrå hemma med 2-1.  Man har nog seriens bäste spelare i Anthony Allison - 6 mål så långt in på säsongen.   Brunflo FK har det tufft förlust 0-4 senast hemma mot Sollefteå GIF och 12 insläppta mål. Tror Frånö SK kommer ha en mycket trevlig eftermiddag hemma på Frånö IP på lördag.   

Start: 16:00
Frösö IF-Sollefteå GIF 1-3
Frösö IF är kanske det laget som enligt mig stått för största prestationen så långt.  Nykomlingar från div 4 inför säsongen men med 3 segrar/1 förlust så får man nog börja omvärdera laget.   Frösö IF kommer fortsätta vara ett lag att räkna med den här säsongen och hemma på Lövsta AC så kommer många lag få det tufft att ta poäng.  Sollefteå GIF som senast besegrade Brunflo FK med 4-0 borta,  med 4 raka segrar dock så har man fortfarande mött något av topptippade lagen i serien.   Ett styrkebesked var ju dock när man slog Friska Viljor borta i DM-finalen. 

Söndag - Start: 14:00
Friska Viljor-Spöland/Vännäs 4-1
FV var inför säsongen favoriter till att ta hem serien,  och efter 3 omgångar så har man visat att experterna inte hade fel.  Dom senaste två omgångarna har slutat med 2 segrar /målskillnaden 10-3,  7-3 senast mot Umedalen,  3-0 borta mot IFK Timrå matchen innan. Hemma på Skyttis IP är laget mycket svårslaget!  Spöland/Vännäs som inför säsongen tappade många spelare. Man har haft en tung start på serien: 1 seger och 3 förluster -  man ligger förnärvande på kvalplats. Man spelade borta i onsdags mot Höga Kusten,  en match som man borde ha tagit poäng i,  men det blev en tung 2-0 förlust. 

Start: 18:00
Höga Kusten-Röbäcks IF 1-1
Höga Kusten har endast spelat tre matcher:  1 vinst, oavgjord och 1 förlust.  Segern senast 2-0 hemma mot Spöland/Vännäs var en riktigt tung seger med tanke på att dom är ett lag som man man måste ha efter sig om man ska klara sig kvar i serien. Man åkte på en tung utvisning senast på Mario Kennedy som åkte på rött kort. Röbäcks IF är ett lag som jag inte kan sätta fingret på.  Jag tror Röbäcks IF kommer klara sig kvar, dock så kommer man få kämpa hårt för sin plats.  0-0 senast borta mot Gottne IF var ett ganska bra resultat med tanke på att Gottne är svårslagna hemma på Haraldsäng.
Höga Kusten är favoriter i den här matchen,  jag tror Röbäck kan kriga till sig 1 pinne.

Fotbollys tips

 
Med start omg 2 är det C´sportsbloggen som representerar fotbollz och lämnar sina tips i denna kanalen.   Så resten av säsongen så kommer stora utmaningen stå mellan Fotbolly VS Fotbollz.

Frösö IF - Sollefteå GIF kommer live-rapporteras!

  



  









.

Presentation

Crile´s sportsblogg kommer gå igenom mycket sport + statistik och live-rapporterings.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Crille´s sportsbloggs gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards